har haft bättre dagar i mitt liv.

Sommaren är på väg att ta slut och i samband med detta får man en påminnelse om denna djävulska sjukdom man släpar på.
"Skiten" började troligtvis redan för 2 veckor sedan med nattliga allvarliga samtal med toaletten och en enorm trötthet/svaghet i kroppen som varade några dagar , därefter piggnade man till en smula tills det var dags nu i Måndags natt igen då kroppen packade ihop ett likvärdigt sätt som föregående vecka men för säkerhetsskull så byggdes detta nu också på med smärta i ryggslut/mage vilket gjorde att Oxynorm tabletterna gick åt som smågodis i rask ökande takt & igår torsdags så syntes det som man inte vill se, Gula Ögonvitor!! Detta i samband med missvisande färg på pinkeriet signalerar att ngt är knas med levern vilket nu Torsdagens prover har visat att visst är det så!
Idag fredag var vi inne på en Röntgen som varit inplanerad sen länge men lite ironiskt så kan man säga att den var vältajmad....


I samma veva som man sitter och skriver här så ringer de från "Endoskopienheten" på SÖS där nyss fått en remiss från mina läkare på SAH( Hemsjukvården) så nu blir det besök där kl 09:00 på Måndag och planen är vad jag förstår att de skall ner med en slang genom halsen och fara omkring med en kamera därinne, jag kollade lite försiktigt om jag skulle bli sövd och det skulle jag...puhh


Får väl se vad helgen har att ge men håller sig smärtorna på den nivå de är just nu så känns det ok men blir det värre och jag får feber så måste omgående in.


Trevlig Helg!
( Det ska jag försöka ha så gott det går)

På eller av

Lite konstigt är det allt, ena dagen pigg som en lärka, nästa dag sover man bort utan några som helst problem.

Förstår mig inte på kroppen just nu då jag orkar med att jobba 2-3 dagar/nätter i sträck just då men får tillbaka det mångfalt någon dag senare och i måndags eftermiddag visade detta sig genom tunga smärtor i bröstet och ordentliga kräkattacker natten mot tisdagen.
Tisdagen och halva onsdagen lyckades jag sova bort men i skrivande stund så har jag också lyckats fylla på kroppen med både lunch middag och efterrätt och allt känns helt normalt i kroppen igen.

Självklart är det kroppen som protesterar mot ansträngningen på ett eller annat sätt och jag har därför bestämt mig för att trappa ner jobbandet en del då jag inte har någon vinning utav att sova bort dagarna för att orka jobba på kvällarna, missar ju främst tid med familjen men också kompisar runt omkring  vilket inte känns bra på något sätt.

I morgon torsdag ska vi fortsätta med bygget av köket då snickarTobbe åkte på en obligatorisk "tillbaka på dagis efter sommaren förkylning" som hans lille son Carl givmilt delade med sig av. Räknar iskallt med att köket är helt klart i mitten av nästa vecka och det känns otroligt skönt kan jag lova, det funkar att micra frusen mat så länge man tillagat den själv men när vi nu är inne på färdiglagat ala felix/findus så säger jag bara usch och fy, vidrigare mat om man nu kan kalla det mat får man leta efter!


Och Morsan!
Det blev ingen vinst på lotterna...


gokväll.

Tiden går fort när man har kul

Hade under eftermiddag/kväll besök från min käre mor, Kusin och föräldrar som firade min 41 års dag som inträffade i går Onsdag och kunde ju inte låta bli att säga som det faktiskt är när vi satt kring fikabordet " Det var väl ingen som trodde att jag skulle sitta här nu och fira 41 år " efter att ha mottagit de hemska beskeden jag fick förra våren och under sommaren.
De flesta inklusive mig själv var nog ganska övertygade om att jag inte skulle få uppleva ngn 41 års dag men se det fick jag och min plan framöver är att fylla både 42-43-44 & 45 detta  till att börja med och därefter får man se vad som händer.

På hemmaplan så har vi tidigare under sommaren lagt en ny stengång med tillhörande uteplats som vi är riktigt nöjda med och nu de senaste 2 veckorna har det gamla köket åkt ut genom dörren till förmån för ett nytt sådant som  är på väg upp nu i skrivande stund, tyvärr får vi vänta på bänkskivan tills 25Aug så fram tills dess så får vi leva med ett halvklart kök där disk och tvätt kommer ske i tvättrummet, lite bökigt men allting går när man ger sig f-n på det!
Köket får ett svart golv med högblanka vita skåpluckor plus rostfria vitvaror, känns som det kommer bli helt ok när allt är klart.  


När det gäller sjukdomen i övrigt så har inget nytt tillkommit utan väntar på ny röntgentid i slutet av Augusti eller början av September, troligtvis så sker den på Erstakliniken då SÖS är överhopade med jobb och  har dåligt med personal vilket någon viskade tidigare om att "så går det när man skär bort för mycket folk"
Har läst om att det är dåligt med personal i Göteborg och även i mellansverige vilket där är resultat av nedskärningar och det lär då vara samma sak i Stockholm misstänker jag.
Det är riktigt tråkigt om de långa väntetiderna gör att folks sjukdomar inte upptäcks i tid bara för att resultatraden längst ner skall se ok ut , Uppryckning tack!!


Nu ska det sovas så man orkar skruva skåpluckor mm imorrn

Gokväll!

RSS 2.0