Tack!

Tack till alla som deltog på begravningen och vid minnesstunden! Ingen nämnd och ingen glömd. Begravningen blev vacker och känslosam, och Fonus hade arrangerat alla blommor i kyrkan jättefint. Vi är mycket nöjda. Även minnesstunden var mycket bra ordnad med god förtäring och bra service.

Vill också passa på att tacka alla som skänkt gåvor till Cancerfonden i Johans minne. Hoppas verkligen att forskningen går framåt så cancergåtan kan lösas inom en snar framtid, så vi får behålla våra nära och kära i livet.

God Jul & Gott Nytt År!

Det kom ett samtal . . . . .

I dag fick jag ett samtal från en nära vän till Johan. Han sa att han själv och även många andra som han pratat med skulle vilja göra någonting för barnen, t ex sätta in pengar på deras bankkonton. Han föreslog att jag skulle lägga ut kontonumren här på bloggen. Men jag tycker inte det känns bra att lägga ut kontonummer på bloggen som alla kan se, och banken tyckte inte heller att det var en bra idé. Däremot kan ni maila mig på mrgoldenrat@hotmail.com om ni vill sätta in pengar till barnen, så mailar jag tillbaka kontonummer. Jag ska till banken i morgon och öppna två konton till barnen speciellt för detta ändamål.


RSS 2.0