Levern lever!

Äntligen hemma! det är inte Martin Timell som åsyftas utan bara skönt att få komma hem och sätta sig ner ett tag efter dagens strapatser.
Hade ju möte med min Cancerdoktor i morse och vi gick då igenom de små missöden som inträffade förra veckan med värk och ett besök på Nacka Sjukhus som följd, Gisela som hon heter på riktigt trodde som de övriga att det troligtvis var en inflamation som spökade men att den nu gått tillbaka med hjälp av Cortisontabletterna vilket känns bra.
Det som känns ännu bättre är att resultaten från leverproverna visar på en "frisk" lever, bortsett då från de metastaser som finns där men värdena går iallafall åt rätt håll så det är bara att grabba tag i de små halmstrån som ges!

Jag uppskattar verkligen det jobb onkologerna lägger ner på oss patienter som alltid har diverse olika frågor om ditten och datten hur och varför om eller inte. man blir alltid lite mer positiv när man går därifrån.
Heder åt dem!

Är från och till lite trött i kroppen men vi kom överens om att sparka igång ny behandlingsomgång från måndag och sen blir det röntgen i början av December då småjävlarna ska vara ännu mindre!Ny diskmaskin införskaffad ( nej jag har inte bytt fru) , 850 spänn för hemlev och installation känns sådär men vi måste hålla hantverkarna vid gott mod också!


Vinterdäcken är på bilen så nu kan det få snöa fan bäst det vill!


Kommentarer
Postat av: Eva Berglund

Alla halmstrån är bra att klamra sig fast vid.

Är dom tillräkligt många, blir dom en flytboj...Hade du bytt fru, hade nog inte priset för leveransen blivit så låg...Och installationen ska vi inte tala om...LOLHa det bra..

Kram

Eva B

2009-11-05 @ 18:08:58
Postat av: Henke

Forza Johan !Skönt och höra att det kommer positiva besked.

Tänker ofta på dig och din situation, hoppas vi kan köra en hockey framöver.//Henke

2009-11-05 @ 19:29:45
Postat av: george

Gott!!

Pissa cancern i ögat med de där cellgifterna!

Jag blev lite överdoserad på Kortison vid min cellgiftsvända och jag sprang omkring som en stel månansiktesrund superpigg hamster på nätterna med en klar avsikt att tömma kylskåpet....Kör på och hälsa frugan!

George

2009-11-05 @ 22:20:40
URL: http://georgeschottl.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0