Båtmässa och dags för Cancerdoktorn

Var på Båtmässan i Älvsjö i dag onsdag,eller rättare sagt www.scandinavianboatshow.se som den så fint heter.
Denna mässa skall vara lite mer klass på än "svenssonmässan" som brukar gå av stapeln i Mars varje år men jag undrar hur det står till hos de som har obegränsad kassa, eller är det så tillverkarna går på knäna och inte har råd att ställa ut? 
Ett mer öde mässområde är nog svårt att hitta, Stora A hallen var halvfylld med båtar och avsaknaden av de fina märkena var stor det kändes som att Hallberg-Rassy,Arcona mfl har pliktskylldigt ställt ut lite båtar men det kunde varit så oändligt mycket mer för plats fanns det så det räcker och blir över.
Gjorde iofs ett misstag när vi kom dit och det var att kliva på den absolut största Segelbåten i hallen, en Hallberg-Rassy 52 fot,sen blev allt annat litet...

Käkade en Biff med pommes och beasås till lunch i resturangen vid A entreen för härliga 165 spänn och den slank ner utan några som helst problem för just nu så knns det som jag kan äta jämnt, är säkert Kortisonet som spökar på ett eller annat sätt.

Snart är det Torsdag och där finns det att göra, först så är det Cancerdoktorn på SÖS som gäller för lite genomgång och ev start av nästa behandlingsomgång som om allt är ok rullar i gång på Måndag kommande vecka, har lite funderingar på att fråga om ngn ytterligare doktor kan titta på mina bilder för att ge sin syn på saker och ting, kanske inte funkar så men skadar inte att fråga iallafall

Däckbyte,veckohandel och en ny diskmaskin står på tapeten imorrn plus att hemsjukvården kommer på eftermiddagen och uppdaterar pillerlådan så några problem att få dagen att gå lär inte finnas.



Onsdagens garv får annars bli att Djurgården torskade mot Assyriska i kvalet till Allsvenskan!


Gokväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0