Fajt med John Blund!

för en vecka sen lovade jag att återkomma dagen efter Luciafirandet på dagis med lite bilder på Luciatåg osv, tyvärr så har jag hamnat i en redig fajt med John Blund och än så länge verkar han leda på poäng då jag ständigt är mycket trött och kan utan problem sova mesta tiden av dygnet, som "tur är" så är det inget annat som spökar i kroppen i form av värk eller andra konstigheter så får helt enkelt intala mig att jag inte är trött vilket inte är det lättaste ska jag säga.
Måste säga tack till kända och okända som puffar på mig att skriva här, det hjälper till kan jag lova!

Luciafirandet på dagis då,
Ja det gick inte riktigt som man tänkt sig för ngn av knoddarna, Engla var jätteglad hela morgonen och även på väg till dagis,väl framme så var det ombyte som gällde och föräldrarna samlades i stora rummet i väntan på att tåget skulle komma in och lagom till man hörde "Sankta Lucia" så kom Engla springade och ville inte alls vara med så det blev ett firande i pappas knä medans alla andra barn sjöng,vi tar det nästa år istället!


Fick iallafall en bild utan tårar...)


Liten Lucia på väg hem...


Lillstumpan då,eller lillskiten som jag brukar kalla henne ville ju inte vara sämre hon när det gällde hennes luciafirande som bestod av att sitta i ring och sjunga tillsammans med mamma pappa & fröknar, det tog ungefär 2,5 sekunder sen var det inget roligt längre vilket hon visade med tydlighet genom att skrika betydligt högre än alla andra sjöng...Efter Luciafirande så rullade veckan på med att pappa sov bort mesta tiden medans övriga bakade, julpysslade och även klädde granen som sig bör och personligen så tycker jag granen är skitsnygg! (det var jag som valde den...)

( i de små strutarna i granen växer det ibland skumtomtar...)

I slutet av veckan så kom ovädret med snö i omgångar och strömavbrott,inställda bussar oframkomliga vägar och allt som hör till.
Natten mot Torsdag så blåser & snöar det "hyffsat" vilket gör att strömmen går tidig natt och återkommer inte förän till Lunch & i samma veva så ringer frugan från stan och hojtar om att "alla bussar är inställda och jag kommer inte hem" så det var bara att sätta sig i bilen och plöja in till stan och hygglig som man är så tog man med sig 2 damer som stod och väntade vid busshållplatsen på en buss som inte hade en tanke att komma.
Alltid kul att göra okända människor lite glada!
Lagom tills jag är i stan så börjar bussarna rulla men det är en annan femma....

lördag natt var det jobb på Taxiväxeln som gällde och natten blev relativt lugn då de flesta höll sig på hemmaplan för ingen ville väl ge sig ut i det snöovädret som var då, 30-40cm på mindre än 5 timmar bidrog Kung Bore med och jag som tyckte vi fått tillräckligt i veckan..snart är det Julafton och hoppas innerligt att jag är lite piggare och orkar med både bus och jobb för tanken är att efter Julafton's firande så skall jag jobba natt både julafton,juldagen och annandag jul
Nu ska jag gå och kika i Alladinasken som man visst inte fick öppna ännu....hm regler är till för att brytas!

Får önska allt och alla en riktigt
God Jul!


Kommentarer
Postat av: Annie

Desamma, God Jul! (du har verkligen min beundran som orkar med att jobba trots jobbig sjukdom!)2009-12-22 @ 22:07:00
Postat av: Pelle

Full respekt från mig också! kul att läsa uppdateringen! God Jul och Gott Nytt på dig själv och din familj!

2009-12-23 @ 00:14:52
Postat av: Camilla Lejon

Julhälsningar från östgötaslätten där snön ligger djup!

//Camilla

Postat av: Gunilla Nirman

Kära Johan,En riktigt God Jul önskar jag dig och Nina och flickorna!//Gunilla, grannen på Väddö

2009-12-23 @ 22:35:22
Postat av: Kerstin

Tänker att det är tur det är Nina du bor ihop med för jag hade aldrig godkänt den där granen :)!!!!

2009-12-24 @ 11:13:41
Postat av: Susanneplus

Kul att du skriver igen. Har varit inne varje dag och undrat hur det är med dig. Samtidigt vet jag att man inte alltid har lust att skriva. Hoppas du blir piggare.

2009-12-25 @ 17:16:09
Postat av: Zandra

God jul och gott nytt bättre år, hoppas att du blir bättre. Kramar från Zandra (kringlan skivor).

2009-12-29 @ 14:10:53
Postat av: Marianne Ljungberg

Hej Johan!Vill bara passa på att önska dig ett GOTT NYTT ÅR!!Har följt dig genom min syster Susanne.Tror att vi alla måste önska oss ett gott nytt år.För visst blir det bättre än det förra!!!Hälsningar Marianne.

2009-12-30 @ 19:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0