Härlig Höstdag!

Vilken underbar dag det varit i dag Lördag! strålande solsken och knappt ngn vind alls, mao perfekt för att röja lite i trädgården.
Lite lustigt är det men efter det positiva beskedet att behandlingen fungerar som den skall så orkar man så mycket mer rent fysiskt,Plommonträdet har fått sig en rejäl omgång med saxen likaså den otroligt illa placerade Nyponbusken vid garageuppfarten, vet inte hur och när den kom dit men gillar inte att springa in i 1cm långa taggar.Har eldat upp allt ris från Tallen som fick sätta livet till i våras för att solen skulle få lite mer spelrum på altanen men jag undrar vem som kom på den helt brillianta iden att olja in utemöblerna innan jag tände brasan en bit bort, nu är de lite snyggt prickiga av sot..Bra jobbat!
Fönstrena på kåken fick sig en omgång redan i Torsdags och nu kan man säga att man ser livet på ett helt annat sätt i dubbel bemärkelse.

Ikväll blir det Fotboll hos en polare som lovat att det finns ordentligt med chips,ost och Dricka, verkar lovande!
Lite tveksam till fajten dock, ligger mycket revanchlusta hos Danskarna och lär nog hända ett och annat och risken finns att domaren avgör fajten.


På måndag är det dags för en ny behandlingsrunda som avslutas i December med ny röntgen, håller tummarna att kroppen pallar ett varv till men det är väl klart den gör!!!Nu vankas det Thaimat!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det klart att du håller för en runda till! Du är en kämpe.

2009-10-11 @ 11:34:50
Postat av: Michel

Det grejar du, du har väl aldrig varit starkare fysiskt med tanke på hur mycket du sliter med hus och tomt!

2009-10-12 @ 12:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0