Tvärstopp!

En av många bieffekter av att käka värktabletter är att magen säger stopp och lättast så håller man balansen genom att ta ett glas Movicol eller annat laxermedel morgon och ev kväll men sköter man inte det så tar det helt enkelt stopp vilken den gjort nu.

Är hungrig och vill äta men efter några tuggor mat så är det inte gott längre utan bokstavligen står en upp i halsen och med lite oflyt så kommer maten ut fel väg när man minst anar det.

Botemedel är helt enkelt att röra på sig mer och ta 2 eller 3 dubbla doser Movicol så släpper det förhoppningsvis så småningom.
FInns massor av olika mediciner,bland annat ngt tarmåtdragande som jag prövade förra gången det hände men det hjälpte mig inte alls utan fick enbart mer ont istället.


Vi får hoppas på en fin solig hösthelg så man kan ut och röra på sig lite och inte enbart ligga och dra i sängen vilket jag gjort sista dagarna så kanske det löser sig som man säger :-)Prutt på er all!


Kommentarer
Postat av: Annica

Asch vad dumt! Hoppas du orkar vara ute lite i det fina höstvädret så tarmarna kommer igång så du får känna dig mer normal & inte som en uppstoppad korv... För den känslan är skit.Soliga tänker-på-hela-familjen-hälsningar!

2010-09-04 @ 09:10:59
Postat av: Evy

Hvilken fantastisk humor du har i din blogg! :) Beundrer deg for det i alt det alvorlige du opplever.

Kjemp på! :)

2010-09-04 @ 09:41:21
Postat av: AgnetaJa, prutt på dig och lycka till med allt. Det är mycket med kroppen inte bara att cancern bråkar, men du är fantastisk som ser det från den ljusa sidan. Det underlättar. Styrkekramar till dig.

2010-09-04 @ 14:18:35
URL: http://agnla.blogspot.com/
Postat av: Annelie

Jo tack, morfin kan göra en trög i magen. Prova att ta ett par matskedar cocosfett om dagen. Köp det utan smak på hälsokosten eller City Gross där jag brukar köpa det. Det går bra att blanda i kaffe eller te och dricka. Dela upp det och ta 2-3 gånger om dagen, det smörjer tarmarna och brukar få igång magen. Ha det gott! Annelie

2010-09-04 @ 20:45:46
URL: http://lillbobo68.bloggo.nu/
Postat av: Ingrid

Har ett litet tips, det är att äta en Kiwi på fastande mage, om du tåler Kiwi. Är en fd sekreterare som skrivit journaler för dietister på sjukhus. Det var ett återkommande råd till patienter med förstoppning. Jag vet ju inte om det fungerar i ditt fall men det kanske kan vara värt att prova sen är där ju massor av C-vitamin i dem och det är ju alltid bra. Önskar dig allt väl och att du får må bra. mvh Ingrid

2010-09-06 @ 12:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0